lunes, 9 de marzo de 2015

Els Pokémon evolucionen?

Sí, heu llegit bé.
Els Pokémon evolucionen?
Aquesta és la pregunta que ens ha fet Pedro hui a classe, la primera d'evolució, i la primera des de que ha tornat a l'institut, que ja teniem ganes de que tornara. :) 
Hem començat la classe intentant definir el concepte d'evolució, i hem arribat a dir que l'evolució és un conjunt de canvis a nivell genètic que es donen en una espècie al llarg de molts anys per a poder adaptar-se i conseguir que l'espècie no s'extingisca.
I aleshores, a què ve lo dels Pokémon? Doncs que Pedro, com veia que no diferènciavem molt bé entre el creixement d'un individu i l'evolució de l'espècie, ens ha posat l'exemple dels Pokémon.
Els Pokémon evolucionen? Qualsevol que haja jugat al joc de Pokémon sabrá que sí, sí que evolucionen. I segons Pedro, l'evolució dels Pokémon és pot comparar amb la dels animals. Els Pokémon evolucionen per a millorar, i els éssers vius també; més o menys.
Hem continuat explicant què és una espècie (dos individus són de la mateixa espècie quan poden reproduïr-se entre ells), i que hi ha diferents races dins d'una mateixa espècie, com els gosos o els cavalls.
Finalment hem acabat parlant de l'evolució humana, hem debatut sobre les diferències genètiques entre els humans i els chimpancés i entre uns humans i uns altres. I per acabar, Pedro ens ha explicat que l'espècie humana prové d'Àfrica, i que es va anar estenent per tots els continents, sempre per la costa i aprofitant el descens de la mar en les glaciacions.

En definitiva, ha sigut una classe interessant i entretinguda, l'evolució és un tema que m'agrada molt.

Evolucions del pokémon  Eevee.


Evolucions de diferents pokémons.

BIBLIOGRAFIA

* Imatges de GOOGLE IMATGES




2 comentarios:

  1. Sí, però jo no he dit que l'evolució dels pokémons siga com la dels animals, ni com la d'altres éssers vius. En realitat no he dit res, només he preguntat. L'única cosa que he afirmat és que l'espècie humana va aparéixer a Àfrica.
    Continuarà...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ah vale, jo vaig entendre que ho comparaves. Pues res, quan acabem d'explicar tot açò ho cambiaré. :)

      Eliminar